Agrarisch natuurbeheer

Filter op thema

BoerenNatuurdag 2018

Op 8 maart 2018 organiseerde BoerenNatuur voor, door en met haar leden de BoerenNatuurdag 2018. Deze dag stond in het teken van onderling kennis delen en nieuwe inzichten krijgen over alles wat er speelt bij agrarische collectieven. Ruim 220 mensen bezochten de BoerenNatuurdag. Allen houden zij zich in Nederland professioneel bezig met agrarisch natuurbeheer.

Na een plenaire start vulde iedereen zijn programma naar wens in. Bezoekers konden vier interessante workshops volgen. Thema’s die hierbij aanbod kwamen, waren onder andere: de werking van drones, waterbeheer binnen het ANLb, communicatie, akker- en weidevogels, Beheer op Maat, een toekomstbestendig collectief en de PARTRIDGE-aanpak. Verder was er een infomarkt en konden vragen gesteld worden tijdens spreekuren. Tot slot gaf Adnan Tekin, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland en trekker van het dossier weide- en akkervogels, zijn visie op weide- en akkervogels.

In samenwerking met BIJ12 zijn tijdens de dag video's gemaakt, waarin een aantal workshops zijn uitgelicht en de successen van ANLb naar voren komen. Deze filmpjes staan hieronder:

- Sfeerimpressie
- Successen delen
- Workshop PARTRIDGE-aanpak
- Workshop ANLb-water
- Workshop Beheer op maat

 

Discussies

Geen discussies