Evenement

Landelijke LEADER-dag 2020

Datum: 
2 oktober 2020

Het platteland: kampioen zelf doen!

Interactieve webcast in en vanuit het Holstohus in Olst in Overijssel

Dit jaar vindt de LEADER-dag plaats in de vorm van een interactieve webcast vanuit het Holstohus in Olst in Overijssel. Het wordt een bijzondere uitzending met gesprekken met mensen uit het veld, filmpjes en interactie met de deelnemers. We schakelen regelmatig met het publiek, zowel in Olst als online én met plekken elders in Nederland waar deelnemers met elkaar de uitzending volgen. Vanuit de LEADER-gebieden in Nederland is een klein aantal mensen ook in de studio aanwezig.

In de webcast gaan we aan de hand van een aantal LEADER-projecten in gesprek over vier thema’s die spelen op het platteland: werken met vrijwilligers, herbestemming van (religieus) erfgoed, streekproducten, en jongeren op het platteland. Ferenc van Damme vertelt over ‘de spelregels van de nieuwe samenleving’. En uiteraard kijken we zoals elk jaar waar we staan met LEADER en wat de toekomst kan brengen! Bekijk hier het volledige programma.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan via deze link!

Kort voor de bijeenkomst krijg je dan een link toegestuurd naar de webcast. De webcast is daarmee via YouTube te volgen.

Wij kijken uit naar een inspirerende en leuke LEADER-dag met veel (digitale) ontmoetingen. Heb je vragen? Neem dan contact op met Thamar Kok.

Hopelijk tot 2 oktober!

Team Landelijke LEADER-dag 2020

LEADER