Evenement

Landelijke LEADER-dag 2020 (via webcast)

Datum: 
2 oktober 2020

De LEADER-dag 2020 heeft een andere vorm dan de LEADER-dagen van vorige jaren. Het programma bestaat uit een webcast van een halve dag waar iedereen aan kan deelnemen. De webcast komt vanuit het Holstohus in Olst in Overijssel waar van elk LEADER-gebied in Nederland twee mensen bij zijn. Het thema van de webcast is  ‘de kracht van bottom-up werken’. 

Tijdens de interactieve webcast zullen korte interviews worden gehouden met onder andere initiatiefnemers en zijn er korte filmpjes van verschillende LEADER-projecten in Overijssel. Zo maakt u onder andere kennis met het BikePark Salland-Twente in Holten, de herbestemming van de kerk in Deurningen, het project Verrukkelijk Vechtdal en projecten voor jongeren op het platteland. Ferenc van Damme vertelt over de spelregels van de nieuwe samenleving. Ook biedt het programma veel gelegenheid voor interactie met het publiek, zowel in Olst als online.

Geïnteresseerd? Schrijf dan vast de ochtend van 2 oktober in uw agenda! Begin september kunt u zich via deze website kosteloos aanmelden voor de webcast.

Webcast:          De kracht van bottom- up werken!

Datum:             2 oktober 2020

Tijd:                  9.30 tot 12.15 uur

Organisatie:    LEADER-gebieden Overijssel, Provincie Overijssel, Regiebureau POP

LEADER