Evenement

Netwerkconferentie POP3

Datum: 
7 november 2019

 

Het thema dit jaar is:

Wat een boer niet kent, weet ’ie niet

Aanmelden voor de dag verloopt via het deelnameformulier. Je vindt daar ook meer info over het programma en de workshops. Opgeven voor de workshops kan op de dag zelf.

Kennis beschikbaar

Het derde plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3) is in een fase gekomen waarin de resultaten van POP3-projecten zichtbaar worden. Ook is inmiddels heel wat onderzoek gedaan en ervaring en kennis opgebouwd over plattelandsontwikkeling.

Geleerde lessen in praktijk

Kijkend naar de toekomst en het Nationaal Strategisch Plan (NSP), staan we nu voor de uitdaging om dat wat we geleerd hebben te vertalen naar de praktijk én mee te nemen in het nieuwe plattelandsontwikkelingsbeleid. Dat lukt ons alleen als we elkaar kennen, weten te vinden en benutten. De Netwerkconferentie POP3 op 7 november vormt daarvoor een uitstekende gelegenheid.

Inspiratie en netwerken

Het Regiebureau POP zorgt voor een dagvullend programma met interessante sprekers en workshops rondom het thema kennisdelen. Ook is er mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen. De conferentie vindt plaats in De Veerensmederij dichtbij het station van Amersfoort.