Evenement

Vervolgbijeenkomst "Voedselbos, eetnatuur of sociale tuin ..."

Datum: 
21 juni 2019

Tijdens de bijeenkomst op 2 april kregen nieuwe initiatieven de gelegenheid om zichzelf te presenteren en vertelden ‘oude’ initiatieven hoe het hen sinds vorig jaar is vergaan. Op de website van LEADER Holland Rijnland vind je een verslag. Hier is ook het video-verslag van de bijeenkomst te downloaden.

Na de succesvolle bijeenkomst vorig jaar in Oudewater organiseerden de LEADER gebieden Holland Rijnland en Weidse Veenweiden een vervolgbijeenkomst Zo’n 40 vertegenwoordigers van initiatieven, gemeenten en andere geïnteresseerden verzamelden zich op de mooie, biologische Boerderij Buitenverwachting van de familie van Rijn in Hoogmade. 

Er bleek onder de aanwezige initiatieven duidelijk interesse te zijn om ook na het Innovatiecafé met elkaar in contact te blijven, bijvoorbeeld door het opzetten van een regionaal netwerk. 

Meer informatie en aanmelden
Op vrijdagochtend 21 juni is een derde bijeenkomst gepland. Als je hiervoor geen persoonlijke uitnodiging heeft gehad, maar je bent wel bij een voedselbosinitiatief betrokken en wilt deze bijeenkomst bijwonen, dan kun je voor meer informatie over de locatie en om je aan te melden terecht bij: ajg@leaderweidseveenweiden.nl